Bøgerne

Bøgerne

Mit ønske med mine bøger er, at give dig nogle konkrete og praktisk anvendelige input til, hvordan du kan netværke dig hen imod dine mål. Uanset hvilke mål du har, så kan netværk være vejen til dem – og derfor har jeg udviklet en række greb og metoder til hvordan du kan gribe det at netværke an – se metoden.

Min 4. bog om netværk: NETVÆRK – sådan gør du er netop udkommet, og du kan læse et uddrag fra bogens kapitel 1 her.


Netværk – sådan gør duNetværk sådan gør du
Et stærkt og mangfoldigt netværk kan skaffe dig den viden, du søger og de kontakter, du har brug for og derigennem lede dig til de kunder, opgaver, jobs, bestyrelsesposter og andet, du gerne vil finde. Det handler om at netværke og række ud på en måde, der virker – og naturligvis også hjælpe andre, der måtte række ud til dig. Uanset om du er iværksætter, om du søger bestyrelsesposter eller om du gerne vil finde dit nye job eller andet, så kan du i NETVÆRK – sådan gør du finde netop de praktisk anvendelige input, metoder og greb, som du skal bruge i din praktiske networking. I NETVÆRK – sådan gør du får du netværksekspert og forfatter Charlotte Junges nyeste viden samt konkrete input, metoder og greb, der kan sikre, at din praktiske networking vil være både succesfuld og sympatisk. En viden og nogle metoder og greb Charlotte Junge løbende har udviklet og optimeret med afsæt i hendes mange netværksrådgivninger, netværksworkshops, netværksforedrag og interne netværksuddannelser de seneste 20 år.


The Networking JourneyThe Networking Journey
Som netværksekspert blev jeg kontaktet af Aarhus Universitet Alumni, da de ønskede at sætte mere fokus på networking på Aarhus Universitet. Efter en brainstorm blev vi enige om at udvikle et netværksunivers, hvor spydspidsen skulle være en netværkshåndbog indeholdende essensen af min netværkstankegang og -metode. Bogen The Networking Journey er nu en realitet. Det en håndbog på engelsk som på en kort og præcis måde introducerer min netværkstankegang og netværksmetode samt indeholder tips og tricks til praktisk networking. Bogen er relevant for alle der interesserer sig for praktisk networking, omend dens hovedmålgruppe er de studerende på Aarhus Universitet og AU alumner.


Netværk – vejen til målet, ver. 2.0Netværk - vejen til målet version 2.0
Efter bog nr. 1 tog mit arbejde med netværk virkelig fart. Der gik 4 år, hvor jeg stod for en lang række foredrag, netværksworkshops, interne netværksprocesser etc., så besluttede jeg, at tiden var inde til en opdatering af bogen, hvilket blev til “Netværk – vejen til målet, version 2.0”.Grundstammen og metoderne er de samme som i bog nr. 1, mens eksemplerne er nye, og der er kommet nogle nye afsnit til om blandt andet; Netværksmetoden i forhold til nye kunder, Netværksmetoden i forhold til jobsøgning, Tips og Tricks, Tjeklister, Virtuelle netværk.


Netværk – vejen til måletNetværk - vejen til målet
Efter at have holdt mange foredrag om netværk blev jeg i 2005 opfordret til at skrive en bog om hvordan man sådan i praksis kan netværke. Som en sagde, citat; “der er mange, der snakker om at netværke, men du ved, hvordan man får det at netværke til at virke i praksis – skriv dog om det!”.
Det blev startskuddet til min første bog “Netværk – vejen til målet”, som blev udgivet på Jyllands-Postens Forlag i november 2005. I bogen finder du min netværksmetode samt konkrete input til og eksempler på praktisk networking.