Bøgerne

Bøgerne

Mit ønske med mine bøger er, at give nogle konkrete og praktisk anvendelige input på, hvordan du både som enkeltindivid og virksomhed kan netværke dig hen imod dine mål. Uanset hvilke mål du har, så kan netværk være vejen til dem – og derfor har jeg udviklet en meget enkel metode til at systematisere dit netværksarbejde – se metoden.

Blot husk på din vej, at netværk er ”givers gain”! Del ud af din viden, åben døren til dine relationer og øs af dine erfaringer – så får du etableret et stærkt netværk, som du kan bruge og som kan bruge dig på vejen mod jeres mål…

Netværk – vejen til måletNetværk - vejen til målet
Efter at have holdt mange foredrag om netværk blev jeg i 2005 opfordret til at skrive en bog om hvordan man sådan i praksis kan netværke. Som en sagde, citat; “der er mange, der snakker om at netværke, men du ved, hvordan man får det at netværke til at virke i praksis – skriv dog om det!”.
Det blev startskuddet til min første bog “Netværk – vejen til målet”, som blev udgivet på Jyllands-Postens Forlag i november 2005. I bogen finder du min netværksmetode samt konkrete input til og eksempler på praktisk networking.

Netværk – vejen til målet, ver. 2.0Netværk - vejen til målet version 2.0
Efter bog nr. 1 tog mit arbejde med netværk virkelig fart. Der gik 4 år, hvor jeg stod for en lang række foredrag, netværksworkshops, interne netværksprocesser etc., så besluttede jeg, at tiden var inde til en opdatering af bogen, hvilket blev til “Netværk – vejen til målet, version 2.0”.Grundstammen og metoderne er de samme som i bog nr. 1, mens eksemplerne er nye, og der er kommet nogle nye afsnit til om blandt andet; Netværksmetoden i forhold til nye kunder, Netværksmetoden i forhold til jobsøgning, Tips og Tricks, Tjeklister, Virtuelle netværk.

The Networking JourneyThe Networking Journey
Som netværksekspert blev jeg kontaktet af Aarhus Universitet Alumni, da de ønskede at sætte mere fokus på networking på Aarhus Universitet. Efter en brainstorm blev vi enige om at udvikle et netværksunivers, hvor spydspidsen skulle være en netværkshåndbog indeholdende essensen af min netværkstankegang og -metode.
Bogen The Networking Journey er nu en realitet. Det en håndbog på engelsk som på en kort og præcis måde introducerer min netværkstankegang og netværksmetode samt indeholder tips og tricks til praktisk networking. Bogen er relevant for alle der interesserer sig for praktisk networking, omend dens hovedmålgruppe er de studerende på Aarhus Universitet og AU alumner.